Tidligere denne uka fortalte DN-sjef Amund Djuve at søknadsfristen for sluttpakker i avisas salgsavdeling ble forlenget og til Kampanje kunne NHST-sjefen Hege Yli Melhus Asks fortelle til Kampanje at DN-eieren regnet med å være i mål med nedbemanningsprosessen denne uken. Torsdag kveld får Journalisten bekreftet at DN skal være i mål med sluttpakkene. I en e-post til de ansatte skriver sjefredaktør Amund Djuve:

«Hei alle sammen,

Vi har nå fått inn det nødvendige antall søknader om sluttpakker. Det er fortsatt noen få som ikke har undertegnet, men det skyldes kun praktiske årsaker. Vi er derfor i mål med nedbemanningen. Når alle har undertegnet vil vi ha inngått sluttavtaler med 26 medarbeidere. Dette har vært en vanskelig prosess for alle ansatte, og jeg er glad for at den nå er ferdig.

Hilsen Amund»

Flere DN-ansatte har i løpet av uka selv bekreftet at de tar sluttpakke blant annet D2-sjef Helle Vaagland. 

- Å lede den dyktige D2-redaksjonen har vært et eventyr, men nå satser jeg på at det finnes meningsfylte arbeidsoppgaver også utenfor DN, skrev Vaagland.

Også annonsedirektør Erik Eckbo og videojournalist Marte Christensen har tidligere bekreftet overfor Medier24 at de slutter.

Les også: