Denne gangen går inntektene til Cares arbeid for kvinner i Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina.

- Det er helt magisk å være med på TV-aksjonen. Med 100.000 bøssebærere over hele landet er ikke dette bare et enormt nasjonalt prosjekt, det er verdens største dugnad. Det å få være med på noe så stort er en drømmejobb, sier Ingrid Gjessing Linhave i en pressemelding.

Hun får med seg Robert Stoltenberg og Mikkel Niva til å lose tv-seerne gjennom innsamlingen som har slagordet «Nå er det hennes tur». Med pengene skal gi Care gi kvinner opplæring i å starte egen bedrift, få egen inntekt, muligheten til å spare og låne penger, rett til å bestemme over egen kropp og til å delta og bli hørt i politikken og lokalsamfunnet.

- Årets sak er ikke noe «quick fix». Det handler om langsiktige, bærekraftige løsninger som det tar tid å få frem, sier Mikkel Niva.