Ådne Skjelstad går fra Schibsted-eide Lendo til Svosj, som er Schibsteds nye abonnementstjeneste for fri frakt.

- Jeg har fulgt nysgjerrig med på Schibsteds satsning på frakt fra sidelinjen de siste årene, og er veldig imponert over hva de har fått til med leveringstjenestene Helthjem, MegtilDeg og Morgenlevering. Jeg er imponert over hvordan Schibsted har klart å skape disse nye tjenestene basert på sitt store distribusjonsnettverk, sier Skjelstad i en pressemelding.

For 29 kroner i måneden får kundene fri frakt på netthandel fra mange av de største og mest populære nettbutikkene i Norden, inkludert Power, Junkyard, Get Inspired, Villoid, Ting, Lyko, Ferner Jacobsen, Barbershop, Bodyshop, Boozt.com, Footway, Vita og Haugenbok.no. I tillegg vil Svosj tilby eksklusive tilbud fra sine partnere. 

- Fraktabonnement er en ny tjeneste i det norske markedet, og det er en spennende utfordring å lage kommunikasjon som forklarer verdien av tjenesten. De færreste av oss er opptatt av hvilken fraktleverandør nettbutikken bruker, men alle er glade for å få varene raskt og sømløst levert helt hjem på døren, sier Skjelstad.

Les også: Schibsted ba Anti om designhjelp til sin Amazon-killer: - Vi synes navnet er en innertier