Ondag kveld hedret Seriedagene Awards årets beste skandinaviske tv-serier på Sentrum Scene. Der vant NRK-serien «Magnus» prisen «årets beste skandinaviske komedie». Seriedagene Awards er en kritikerpris som deles ut av tv-anmeldere fra Norge, Sverige og Danmark. 

- Årets vinner er ikke redd for å utfordre komisjangeren og er blant de friskeste nykommerne på den skandinaviske serie-himmelen det siste året. Selv om serien er full av karakterer som er udugelig i jobbene sine, er den selv på alle måter en fulltreffer. Anmelderne har kalt den: Sinnsyk og fantastisk, hysterisk morsom og vanvittig smart, skriver juryen om «Magnus».

«Magnus» er regissert av Geir Henning Hopland og Vidar Magnussen, sistnevnte spiller også tittelrollen. Serien konkurrerte med svenske «Dips» og danske Hånd i hånd».

De nominerte i kategorien «årets beste skandinaviske drama» var Netflix-serien «Quicksand», «Det som göms i snö», «Herrens Veje 3»,  «Bedrag 3» og norske «Kielergata» (TV 2) og «Heimebane (NRK).

Den danske serien «Bedrag 3» vant årets drama og juryen hyllet serien for å videreutvikle den nordiske noir-sjangeren. 

Juryleder Cecile Asker sa følgende om de to vinnerne: 
- Det er fjerde året vi deler ut denne prisen, og i år var det var tøffere konkurranse enn noen gang. Men det var to verdige vinnere, «Bedrag» og «Magnus», som tilslutt stakk av med seieren.

Norge, Sverige og Danmark hadde alle fire jurymedlemmer hver:

Nanna Rasmussen (Jyllandsposten), Kristian Lindberg (Berlingske Tidende), Henrik Palle (Politiken), Henrik Quetisch (Extra Bladet).

Mattias Bergqvist (Expressen), Elias Björkman (Svenska Dagbladet), Sandra Wejbro (Aftonbladet), Ida Kjellin (ETC.se).

Øyvor Dalan Vik (Dagens Næringsliv), Steffen Stø (Serienytt.no), Ingvill Dybfest Dahl (VG), Cecilie Asker - juryleder (Aftenposten).