Til tross for at NRK ikke ønsker å gå videre med «Heimebane» vil både skaperne og flere sentrale skuespillere lage en tredje sesong. Når produsent Vilje Hagen sier de ser etter nye samarbeidspartnere blir det naturlige spørsmålet: hvem skal plukke opp «Heimebane»? 

Kampanje har tatt kontakt med flere strømmetjenester og sjef for Viaplay Norge, Børge Nielsen, kaller serien en «seermagnet» 

- Heimebane har vært en seermagnet som har satt en rekke temaer på agendaen i Norge, og det er selvsagt interessant å se på muligheten for å kunne videreutvikle et slikt konsept, sier Nielsen.

Viaplay-sjefen ønsker ikke å røpe hvorvidt de vurderer å plukke opp Heimebane.

- Hvorvidt det er aktuelt for Viaplay å ta over «Heimebane» kan jeg ikke kommentere på nå, men vi har erfaring med å investere i nye sesonger av etablerte serier – som «Okkupert» som er aktuell med tredje og siste sesong på Viaplay i desember, sier Nielsen.

Kommunikasjonsdirektør i Nent-gruppen, Line Vee Hanum, sier til Kampanje at «Okkupert» er et bevis på at Viaplay har inngått slike partnerskap tidligere.

- På generelt grunnlag kan jeg jo si at det alltid er interessant å se på publikumssuksesser og videreføring av disse. Det gjorde vi jo med «Okkupert», hvor tredje sesongen kommer i desember. Det var opprinnelig en TV 2 serie som nå har gått på Viaplay med stor suksess, sier Hanum.

- Da går man inn i kanskje litt uventede partnerskap, men det er fordi innholdet er godt, legger hun til.

- Velkommen til å pitsje i TV 2
Dramasjef i TV 2, Christopher Haug, sier til Kampanje at de ønsker å ha de beste seriene på TV 2 og vurderer pitcher etter hva de tror «passer den sultne norske seriebefolkningen». 

- Hvordan stiller TV 2 seg til å lage «Heimebane» sesong tre?

- Altså, jeg tror ikke jeg skal spekulere gjennom Kampanje og gjøre våre vurderinger på det. Alle er velkommen til å pitche til oss i TV 2 også vurderer vi det som kommer inn fortløpende, sier Haug til Kampanje.

- Har Motlys (produksjonsselskapet bak «Heimebane» journ. anm) tatt kontakt angående Heimebane tre? 

- De har ikke tatt kontakt med oss i denne forbindelse, sier Haug.

Vil ikke kommentere «spekulasjoner»
Strømmegiganten Netflix har tidligere samarbeidet med NRK på seriene «Vikingane» og «Lillyhammer». Da Kampanje tar kontakt for å høre om de kan tenke seg å lage tredje sesong av «Heimebane» svarer de at de ikke vil kommentere saken med bakgrunn i at de ikke kommenterer «spekulasjoner».

Da Kampanje tar kontakt med HBO Nordic for å høre deres tanker om «Heimebane 3»  svarer de:

-Vi har ingen kommentar til denne saken per nå.  

Produsent Vilje Hagen svarer følgene på spørsmål om de er i en aktiv dialog med en eller flere strømmetjenester.

- Vi er i dialog, også får vi se hva som skjer videre.