Journalisten skriver i dag at VG legger Familieklubben på is mens avisen vurderer prioriteringene sine. Det er tre uker siden forsiden til Familieklubben ble oppdatert og VG har nå sagt opp avtalene med frilanserne som har levert stoff til seksjonen.

- Familieklubben har vært viktig for oss, treffer en viktig målgruppe og har blitt lest veldig bra. Det handler om prioritering mellom nisjene, og at vi ikke har ressurser til å legge like mye kraft i Familieklubben som vi har gjort de siste årene, sier kommersiell direktør Christian Haneborg i VG til Journalisten.

Han peker på nisjenettsteder som Godt.no og Tek.no som satsingsområder fremover, men sier også at det er for tidlig å konkludere på hva de vil gjøre med Familieklubben.

Klubben har 130.000 medlemmer som fortsatt vil motta medlemstilbud på e-post.