Søndag kveld var det dramatisk landskamp mellom Norge mot Sverige i fotball. Snaue 900.000 seere fulgte i snitt hele kampen, som er årets høyeste seertall på TV 2.

Dette ga kampen en andel på 66,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 65,2 prosent i målgruppen 10-79 år.

- Dette er strålende seertall som igjen viser at landslaget har bred appell i befolkningen. Norge har et ungt lag med spennende typer og en lys fremtid, og nasjonen i ryggen. TV 2 har satset helhjertet på landslaget siden vi overtok rettigheten igjen og dette er seertall som inspirerer til ytterligere satsing. Det er ekstra moro at de yngste seerne også er sterkt engasjert i Martin Ødegaard & co, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2 i en melding. 

På det meste var det 1.028.000 som så på EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Norge .