NRKs dramasjef kan imidlertid puste lettet ut. Da serien ble vist på NRK1 fredag kveld 23.15, satt over 333.000 nordmenn benket foran skjermen. Rundt 200.000 personer så i tillegg første episode på NRK nett-TV. 

- Med «Exit» ser vi noen av de høyeste strømmetallene vi har sett så raskt etter publisering, med mer enn 200.000 i rating på den første episoden, sier analysesjef i NRK, Kristian Tolonen

Så mange som 109.000 personer holdt ut helt til den siste og tiende episoden av serien i NRK nett-TV. 

- Enda heftigere er det at alle episodene i snitt har allerede 150.000 seere. Så blir det spennende å se hvor mye av seingen på serien som er «tatt ut» nå vs hvor mange som ser den fremover. Men høyere tall blir det, sier analysesjef Tolonen.

- Ingen garanti
- Fordi vi visste at serien var kontroversiell var det heller ingen garanti at dette skulle gå godt hverken med tanke på seertall eller anmeldelser. Derfor er det svært gledelig å se at det treffer, uttaler Vegard Stenberg Eriksen, eksekutive produsent i NRK. 

I Dagbladet fikk serien terningkast 3, i Aftenposten fikk den terningkast 4, mens VG trillet en femmer. At D2 i Dagens Næringsliv viet forsiden til «Exit» to uker før premieren, gjorde ikke akkurat forventningene lavere. 

- Når vi ble møtt med et rekordstort engasjementet rundt serien i forkant av publisering ga det oss en pekepinn på at folk vil undersøke hva dette er for noe, at så mange velger å se hele serien i løpet av helgen gir oss den bekreftelsen vi håpet på.

Les også: Finanstopp om NRK-serien «Exit»: - Det er jo noen trekk man kjenner igjen

NRK vant fredagen
Fredag kveld ble «Exit» imidlertid slått av både «Nytt på Nytt» (770.000 seere), VM i friidrett (719.000), «Lindmo» (568.000) og «10 på topp» (548.000) - men alle disse programmene ble sendt i bedre sendetid enn førstnevnte. 

Konkurrentene i TV 2 lyktes ikke å trekke like mange seere som statskanalen fredag kveld. «Norske talenter» hadde 464.000 seere, mens «Senkveld med Helene og Stian» ble sett av 363.000.