«Rødt Kort» er navnet på Dagbladet TVs nye sportsprogram som lanseres denne høsten.

- Dette er en utrolig spennende og gøy satsing, og sammen med Henrik tror jeg at vi kan markere oss i måten vi presenterer sportsinnhold på. Å få ta del i dette fra starten, sammen med flere dyktige folk, er en unik mulighet for meg. Så er det bare å hoppe i det med hodet først og vise hva vi er gode for, sier Melina Pambou Sundfør i en pressemelding.

Hun har det siste året jobbet som reporter og redigerer i VGTV Sport, samt journalist for VGs nisjeavdeling. 25-åringen har også erfaring som reporter i TV 2 Sporten, hvor hun blant annet hadde ansvar for innhold på sosiale medier.

Henrik Ljosland Waale har jobbet i VGTV i seks år, og vært innom flere roller i sportsredaksjonen, blant annet som produsent for programmet  «Foppall».

- Det måtte noe helt spesielt til for å forlate en trygg og god jobb i VG, men da denne muligheten dukket opp kjente jeg at det trigget noe i meg. Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han.