Hilde Borg Nesbakk hopper fra Nent-gruppen Nordisk Film TV for å produsere «71 grader nord» og kjendisversjonen «Norges tøffeste kjendis». Administrerende direktør i Nordisk Film TV, Erlend Hernø Røeggen, er veldig fornøyd med signeringen.

- Hilde Borg Nesbakk er helt rå på reality og er en trygg og inspirerende leder. Hel ved, rett og slett. Nesbakk er også en «gammel 71’er», så dette kan bare bli gull det, sier Røeggen i en melding.

I TV3 og Nent Group har Hilde Borg Nesbakk som programredaktør hatt ansvar for store reality-programmer som «Råskap», «Kari Traa-leikane», «Love Island» og «Paradise Hotel».

- Etter litt over seks år i TV3 og Nent-gruppen ønsket jeg meg tilbake til produksjonsmiljøet og tettere på produksjonene. Nordisk Film TV og «71 grader nord» har alltid ligget hjertet mitt nærme, og når sjansen kom var det et naturlig og lett steg å ta. Både med «71 grader nord» og i Nordisk Film TV vil jeg få nytte av hele min erfaring fra ulike roller og programmer, sier Borg Nesbakk.

 «71 grader nord» er selve arvesølvet i Nordisk Film TV og sesong 11 av kjendisversjonen skal spilles inn nå i høst. Borg Nesbakk har hatt ulike roller i åtte sesonger av produksjonen tidligere, men møter den nye utfordringen som produsent med stor respekt:

- «71 grader nord» er Norges eldste og lengstlevende realityserie. Det er også en av Norges største og råeste tv-produksjoner, med et stort crew på reise gjennom landet, og med spektakulære og store utfordringer. Vi er en profesjonell, erfaren og god gjeng som straks begir oss ut på enda et nytt eventyr, og ikke minst med en utrolig bra gjeng av nye kjendiser som skal møte unike, små og store utfordringer i norsk natur. Og det er med fryd og ærbødighet jeg igjen har entret laget for å være med å bygge programmets historie videre, sier Borg Nesbakk.