Nordic Entertainment Group er siste tv-hus til å presentere sin høstmeny og et tilbud som skal stå imot både finansthrillere med sex, narkotika og vold på NRK, TV 2s frislipp av influencere og mer «Ex on the beach» på Discovery.

- Høsten på Nent blir knallsterk og variert, sier administrerende direktør i Nent-gruppen i Norge, Vegard Klubbenes Drogseth til Kampanje.

Les også: Bruker nesten 500 drama-millioner i kampen mot Netflix og HBO - klar med ny finansthriller full av sex, narkotika og vold

Han har tatt med seg et knippe tv-kjendiser for å møte pressen på båttur i Oslofjorden, før den store festen med medie- og reklamebyråene starter senere i ettermiddag. To av kjendisene Drogseth har lurt med seg på fjorden er tidligere «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl og tidligere «Ex on the beach»-deltager Henrik Elvestad Borg.

- Er det et liv etter «Ex on the beach», Henrik?

- Ja, men et veldig kort et. Jeg endte opp stein blakk i Thailand og TVNorge måtte fly meg hjem og da ringte jeg Alexander og spurte om vi ikke skulle finne på noe gøy, sier han.

Heldigvis, får en kanskje si, har Borg og Sæterstøl derfor signert med Nent denne høsten. Sammen har de to laget en miniserie der de to med kamera på slep, prøver å «dokumentere sommerens febrilske jakt på festligheter, damer og guttemoro.»

- En slags Ari og Per?

- Kanskje mer Jan Thomas og Einar, sier Borg.

- Og hvem er Jan Thomas?

- Det må være Aleksander, ler Borg.

Selv mener Nent-sjefen at de to unge tv-profilene står seg veldig bra til merkevaren Viafree som er tv-konsernet reklamefinansierte nett-tv-tilbud.

- Henrik og Aleksander er akkurat så lekne som vi vil at våre Viafree-profiler skal være. De har draget på den unge målgruppa og fungerer bra som ambassadører for Viafree, sier han.

Her kan du se video med Nent-sjefen Vegard Drogseth fra TV3s høstlansering. 

- Først med å kuppe Per 
Men «Henrik og Alex» er ikke det eneste som Nent har på menyen denne høsten. Selv gleder Vegard Drogseth seg til både «Luksusfellen», «Eventyrlig Oppussing» og ikke minst «Charterfeber».

- Å få Charterfeber med Bahareh og Per er noe jeg veit hele Norge venter på. Bli bedre kjent med de på en ny ferietur, sier Drogseth.

Det mye omtalte kjæresteparet har vært mye i vinden det siste året og denne høsten skal de ikke bare være med på ett program – de skal være med på to. I tillegg til at den tidligere ministeren og Frp-politikeren Per Sandberg skal til Syden og varmen med kjæresten Bahareh Letnes, skal de også danse på TV 2 i «Skal vi danse».

- Hvem kuppet Per først, var det Nent eller TV 2?

- Jeg mener det var oss som gjorde det, sier Nent-sjefen.

Her kan du se video med Per Sandberg der han møter Linni Meister som også reiser til Syden denne sesongen på TV3. 

Linni Meister er også en av dem som har et ekstra hjerte for TV3, som på mange måter skapte Meister som fenomen. I 2007 deltok hun for første gang i «Robinsonekspedisjonen».

- Ja, min absolutt første opptreden på TV3 var i Robinson i 2007. Herregud det er jo et århundre siden. Nå er det veldig hyggelig å være tilbake for fullt, sier Meister. 

Meister skal også være med i programmet på «Kjendismødre» som skal vises på Viafree og TV3 denne høsten.

- Sterke flaggskip og sterk sport
I tillegg til uforglemmelige charterturer, blir det også flere intense sportsøyeblikk og spennende drama på TV3, Viaplay og Viafree denne høsten.  Fra slutten av november går det slag i slag med Håndball-VM for kvinner i Japan, til EM for menn som blant annet spilles på norsk jord i januar.

- Å kunne kombinere sterke flaggskip, som for eksempel «Luksusfellem» som er i sin 20. sesong, med unge spreke Viafree-programmer som «Kjendismødre» gir en god spennvidde. I tillegg har vi sterke sportsrettigheter som vi vet vil samle folk foran det de måtte bruke av skjermer, sier Nent-sjefen.

Programdirektør i Nent-gruppen, Andreas Bakka Hjertø gleder seg over å kunne følge opp fjorårets Charterfeber-comeback med tidenes deltakerliste;

- Vi gleder oss veldig til å kunne vise en mer avslappet side av Norges mest omtalte politiker det siste året, Per Sandberg og hans kjæreste Bahareh Letnes. Vi har også en rekordstor satsing på egenproduserte Viafree-programmer denne sesongen, sier han.