I serien «Beforeigners» (eller «Fremvandrerne» som serien oversettes til på norsk) vandrer mennesker fra steinalderen, vikingtiden og 1800-tallet fram til vår tid. Det er den første norske serien fra strømmegiganten HBO.

Les også: Prestisjeoppdrag til Rubicon - skal lage HBOs første norske dramaserie

Serien hadde premiere på HBO Nordic 21. august, og ifølge strømmegiganten er serien allerede en stor suksess.

- Vi kan ikke uttale oss om strømmetall. Men det vi kan si er at nå som de to første episodene har vært oppe på tjenesten i fire dager, er disse de mest sette episodene av en førstesesong noensinne på HBO Nordic i Norge, sier Celine Ryel, PR-sjef for HBO Nordic i Norge til NRK.no.

- Problematisk at de ikke deler seertall
Akkurat hvor mange som har benket seg foran skjermen for å få med seg serien får man ikke vite. Det er et problem at strømmetjenestene ikke vil gi ut tall, sier leder i Virke Produsentforening, Åse Kringstad.

- Vi mener det er problematisk at de ikke deler seertall. For det gir jo produsentene lite forutsetninger for å si hvor godt deres produksjoner gjør det i markedet.

Hun legger til at det også er problematisk for publikum, som kan ha ønske om å vite hvordan en produksjon har gjort det, sammenlignet med andre serier de har sett på. Samtidig er Kringstad positiv til at HBO satser i Norge.

- Vi trenger flere produksjonskilder for å få flere norske produksjoner. At internasjonale selskaper som HBO satser på norske produksjoner syns vi er kjempefint.