Geir Ove Pedersen, bedre kjent som Geeohsnap, er en av et knippe influencere som er håndplukket av Snapchat til nysatsingen Creator Shows. Programmet «Get Creative with Geeohsnap» har premere 14. juli på plattformen. Andre profiler som får sine egne programmer på Snapchat er Serena Williams og Arnold Schwarznegger, for å nevne noen.

Mens programmet hans hittil har hatt 400.000 unike visninger i uka i Norge og Danmark, kaster Pedersen seg nå ut i internasjonalt farvann med uante konsekvenser.

- Vi snakker om internasjonal skala. Om det blir fire eller 40 millioner visninger, jeg aner ikke, sier Pedersen til Kampanje.

Det nye programmet blir ikke helt ulikt det han har laget for et nordisk publikum, men frekvensen blir høyere og episodene kortere.

- Dette er stort, fantastisk og gøy. Det å få lov til å inspirere andre mennesker, betyr mye for meg.

Han har levert en episode i uka av Snapchat-programmet sitt, med unntak av nyttårsaften, da tok han seg en pause.

- Hvordan klarer du å holde produktiviteten oppe?

- Det kan være utfordrende. Jeg har kone og to barn, og bor i en liten by. Jeg kunne ikke gjort dette uten kona mi. Hun er også manager for Helsesista, som er søsteren hennes, så all skryt til henne.

Les også: Snapchat snapper reklame for fem mill. i Norge: - Har mye større omsetning enn det, sier annonsekjøper

Kreatøren har tre mål med programmet sitt; spre glede, positivitet og lære bort ting. Foreløpig gjør han alt selv, men nå vurderer han å skaffe seg en hjelpende hånd.

- Jeg vurderer å hente noen inn i denne galskapen, ler han.

Når det kommer til økonomien i Snapchat-virksomheten, er han litt mer hemmelighetsfull.

- Jeg svarer som regel ikke på det. Penger er ikke alt her i livet, det er ikke der fokuset mitt ligger.