NRK-profil Bård Tufte Johansen som er programleder i tv-suksessen «Nytt på nytt» fikk et mindre lønnsomt år i fjor. Det skriver Nettavisen. Johansens inntekter går inn i hans selskap Seefood, som ble opprettet i 2007.

- Jeg ser at jeg har tjent litt mindre i 2018, men jeg har alltid hatt som prinsipp at penger ikke er viktig. Jeg er opptatt av kunstnerisk kvalitet. Hovedmålet for 2019 er nå å jobbe knallhardt for å øke omsetningen og samtidig snu hver krone på kostnadssiden for å makse bunnlinjen! Får jeg til det skal magnumflaska sprettes, skriver Tufte Johansen ironisk i en melding til Nettavisen.

Inntektene i Seefood endte på 2,6 millioner kroner, noe som er ned fra 3,4 millioner kroner. Resultat før skatt endte på 1,5 millioner kroner - ned fra 2,4 millioner kroner i 2017. Ifølge Nettavisen hevet Johansen enn lønn på 636.314 kroner som daglig leder selskapet, samt fikk et utbytte på 500.000 kroner.