I slutten av mai ble det kjent at det var Knut Ivar Pelerud og Kjartan Haugen som ble vinnere av årets realityserien «Sommerhytta» på TV 2. Når de tre hyttene som de tapende deltakerlagene har stått for, lagt ut for salg på Finn.no. Det skriver VG.

Les  også: Bråk rundt TV 2-programmet «Sommerhytta»

De tre hyttene er lagt ut til en takst på 3,5 og 3,6 millioner kroner. Til VG forteller TV 2 at de ikke får noen økonomisk gevinst knyttet til salget av hyttene.

- Vi har en kommersiell avtale med grunneier/hytteutbygger om leveranse av premiehytta og tilrettelegging/tilgang til produksjon i opptaksperioden. TV 2 er ikke involverte i salg og omsetning av de øvrige hyttene utover profileringen de får i programmet, sier presseansvarlig Siril Vatne Meling i TV 2 til VG.

Eiendomsmegleren Lars Håkon Nohr i Aktiv Eiendomsmegling sier til Halden Arbeiderblad at de regner med at det kommer mange på visning.

- Jeg forventer at det kommer mye folk. Ikke bare de som er interessert i hyttene, men en del kommer nok av ren nysgjerrighet, sier han.