Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen er nye tilskudd i 11. sesong av «Bloggerne» på TV 2.

- Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med både Linnéa Myhre og Sofie Caroline Nilsen som begge byr på spennende historier i den nye sesongen, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Linnéa Myhre har siden gjennombruddet som blogger blitt en kritikerrost forfatter og samfunnsdebattant. Hun er også stor tilhenger av TV 2-serien hun nå skal være med i.

- Jeg elsker «Bloggerne» og har sett alle sesongene. Jeg har alltid synes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier Linnéa Myhre.

- Seerne får et innblikk i min hverdag, der arbeidet med ny bok og podcast tar mye tid. I tillegg prøver jeg å balansere egen psykisk helse og et langdistanseforhold, samtidig som jeg prøver å finne ut hvem jeg er, fortsetter hun.

Sofie Caroline Nilsen har bygget seg opp en karriere som blogger etter deltakelsen i «Paradise Hotel», der hun også traff kjæresten Morten Botten, som også blir å se i serien.

- Jeg har hatt en drøm om å være med i «Bloggerne» hele veien, og var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det blir både spennende og gøy å dele mer – og at leserne kommer enda tettere på livet mitt, familien min og ikke minst livet med Morten. Man får kanskje se en litt annen side av meg enn tidligere, sier Sofie Caroline Nilsen.

I tillegg skal også Martine Lunde kjæresten Aleksander Sæterstøl, Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian, Anniken «Annijor» Jørgensen, Julianne «Pilotfrue» Nygård og ektemannen Ulrik være med i den nye sesongen av «Bloggerne».