Denne uken samles de syv artistene som skal være med på neste års «Hver gang vi møtes» på Vestre Kjærnes gård for å spille inn en ny sesong av det populære TV 2-programmet.

De syv er Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Linnea Dale, Frida Ånnevik, Morgan Sulele, Tuva Syvertsen og Chris Holsten.

- Eg tykkjer det er spennande å nordstogifisere andres låtar, knekke koden og få det til å virke på mitt vis - på same viset som eg gler meg til at låtane mine får koma ut til folk gjennom andre flinkes tolking. Det blir jo litt spennande, sier Odd Nordstoga.

TV 2s programredaktør Jarle Nakken er godt fornøyd med sesongens artister.

- Vi gleder oss til å vise frem sesongens fantastiske «Hver gang vi møtes»- artister som i musikkstil spenner fra tradisjonell folkemusikk, viser til moderne pop. Artistene speiler både det brede spennet og det høye musikalske nivået norske artister representerer både nasjonalt og internasjonalt. Vi er heldige som har fått så flinke artister med på laget. Jeg er overbevist om at blir en sesong spekket med musikalske uforglemmelige øyeblikk når de skal tolke og hylle hverandres verk på Vestre Kjærnes gård.