Etter å ha figurert i TV 2s bloggsåpe «Bloggerne» og VGTV-serien «Vegard X Funkygine», er Jørgine «Funkygine» Vasstrand klar for sin helt egen serie på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo i høst. I dokusåpen «Funkyfam» skal hun gi seerne et innblikk i livet med ektemannen og fotballspilleren Morten Sundli og resten av familien.

- Jeg er veldig stolt av hele gjengen og gleder meg til å vise frem flere sider av familien min, sier Jørgine Vasstrand.

Hun ble kåret til folkets favoritt på Vixen Influencer Awards tidligere i år, og er en av fire finalister til publikumsprisen i «Gullruten» i morgen. Denne uken ble «Vegard X Funkygine» også kåret til årets beste web-tv-seriene på Medieprisene i Bergen.

- Jørgine har veldig mye å by på og er en populær profil i «Bloggerne». Det er et naturlig steg for oss at hun nå får en egen serie, og vi er glade for at hun vil dele mer av både seg selv og familien i den nye dokusåpen «Funkyfam». Vi gleder oss til å se mer av denne spreke familien, sier Jarle Nakken, programredaktør i TV 2.