Ved årsskiftet tok Nina Vesterby over toppjobben hos ukepresse-giganten Egmont Publishing og i løpet av kort tid ble det varslet en omorganisering. I den prosessen har blant annet to direktører forlatt konsernet, Kjersti Mo og Audun Giske.

Etter en intern søkerrunde, er det klart hvem som får ansvar for konsernets nye målgruppesatsing; Kjersti Myhre, Lars Erik Oterhals, Elin Reitan og Knut Brevik.

- Jeg er svært stolt over å presentere det nye ledergruppen for målgruppe Voksen. Vi har satt sammen et spennende team som utfyller hverandre, med ekspertise innen print, digitalt og kommersielt, sier Elisabeth Lund-Andersen, ansvarlig redaktør/direktør for Voksen.

Kjersti Myhre, som i dag er redaktør for Lev Landlig, Hageliv, og Boligdrøm, blir målgruppesjef for Tradisjon og Livsstil. Lars Erik Oterhals får ansvar som målgruppesjef for Mann, Elin Reitan blir målgruppesjef for Voksen Kvinne og Knut Breivik som i dag er redaktør for Villmarksbladene blir målgruppesjef for Friluft.

Ifølge Lund-Andersen skal de nye målgruppesjefene fortsette å styrke print, men også knytte dette sammen med konsernets digitale flater.

- Med målgruppesjefene på plass, tar vi nå praktiske og organisatoriske grep for å sikre at våre historier fortsetter å treffe våre lesere, brukere og kunder, uavhengig av kanal og formidlingsform. Vi er gode historiefortellere, det har vi vært i langt over hundre år, og nå rigger vi oss for vekst, sier Lund-Andersen.