Jeg er ikke en forsvarer av serien «Ex on the beach» eller av virkemidlene produsenten tar i bruk for å lage «god» tv. Men jeg er imponert over reality- produksjonen og jeg er imponert over historiefortellingen i denne serien.

Jeg vil gå så langt å si at det burde være pensum på alle tv-linjer.

Her bygges historier, kjærlighetsdrama, uvennskap og vennskap på mesterlig vis slik at jeg som seer lar meg fascinere og engasjere.

Vi følger oppturer og nedturer. Av og til er det så drøyt og satt på spissen at en ikke hadde turt å skrive slike historielinjer for en fiksjonsserie en gang.

Men dette er ikke fiksjon, dette er reality-tv. Orkestrert av produsenter og linjeprodusenter som skal lage tv-underholdning.

Midt i dette stod Melina Johnsen. En deltaker som i ukesvis bød på seg selv, på godt og vondt.

Jeg kjenner at jeg blir provosert over at Line Victoria Husby-Sørensen i sitt blogginnlegg og i dagens VG, som moralens vokter, «bitcher» over at Melina Johnsen vinner Gullruten for «Beste deltaker».

Det handler ikke om Melina har sex på tv eller sier dumme ting. Dette er ikke en forbildepris, eller «Årets tv-øyeblikk».

Jeg har ingen agenda. Jeg jobber hverken i TVNorge eller i Rubicon TV som produserer «Ex on the beach», men jeg er tv-produsent med 20 års erfaring i bransjen.

Og jeg har sett «Ex on the Beach.» Det har ikke Line Victoria Husby-Sørensen, skriver hun langt nede i blogginnlegget sitt.

På Gullruten forrige lørdag heiet jeg på den lille gutten i «Superhundene». En handikappet gutt som fikk en hund som hjelper og bestevenn. En nydelig liten fyr.

Men jeg vil likevel slå et slag for Melina Johnsen og Gullruten-juryen som stemte henne frem. Det var modig og riktig, mener jeg.

Ære være Melina Johnsen og de andre reality-deltakerne som tørr å by på seg selv, eksponere seg selv og gi så mye av seg selv foran kamera.

Uke etter uke, kveld etter kveld.

Klart Melina Johnsen fortjente gullrute som beste deltaker!

Det handler ikke om Melina har sex på tv eller sier dumme ting. Dette er ikke en forbildepris, eller «Årets tv-øyeblikk!»

Det handler om at ingen andre deltaker har gitt så til de grader av seg selv på skjermen i 2018.

Det er det den prisen må handle om.

Debatten om slike program er moralsk forkastelige, spekulative og hvem som burde beskyttes mot seg selv får noen andre ta.

Gratulerer med pris Melina Johnsen!