Sportsrettighetsselskapet IMG lanserte i fjor strømmetjenesten Strive Sport, som viser italiensk og spansk toppfotball fra Serie A og La Liga. I januar lanserte selskapet en lineær tv-kanal i samarbeid med Altibox, og nå rulles denne kanalen også ut til Gets kunder.

Les også: Ny strømmetjeneste blir lineær tv-kanal - går i allianse med Altibox

- Etter at vi på kort tid etablerte Strive Sport som en ny strømmetjeneste i Norden med ligafotball i verdensklasse til en attraktiv pris, utvider vi nå tilgangen til verdens beste fotballklubber og spillere hver uke via en kanal hos Get. Nå får Gets fotballelskende kunder en skikkelig godbit, sier Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG Nordic.

Strive Sport TV viser kamper fra La Liga, Serie A og MLS. Utover de direktesendte kampene vises magasin -og høydepunkter i egne program samt repriser av de mest attraktive matchene. Dessuten kommer det egenproduserte programmet Studio Strive til å bli sendt utover våren.

- Vi jobber kontinuerlig med å tilby nytt innhold og nye løsninger i underholdningsuniverset vårt, og vi har allerede Norges største og beste tv-tilbud innen sport. Denne tjenesten gir våre kunder enda bedre tilgang til noen av de beste fotballkampene i Europa, sier Torbjørn Aamodt, Head of Home (Get) i Telia Norge.

Strive Sport blir tilgjengelig for Get-kundene i bytte mot fem poeng.