Programdirektør i Nent Group Norge, Andreas Bakka Hjertø, slår på stortromma og har fått på plass sju nye medarbeidere i programavdelingen på kort tid. To av dem tar plass som nye programredaktører i Nent Group. 

Bibi Rønning blir programredaktør for alle plattformer. Hun kommer fra Mastiff og «Paradise Hotel» og har også erfaring fra «Farmen». Hun beskrives av Nent Group som «kanskje det nærmeste man kan komme en realitydronning i Norge».

Jonas Møller blir programredaktør for alle plattformer. Han kommer fra rollen som produsent i Raket, og har blant annet produsert fjorårets comeback-sesong av «Charterfeber» for Nent Group.

Nent Group henter også inn to nye VJer som kal utvikle, produsere og filme Viafree-produksjoner.

De er Sigurd Linaae, som kommer fra NRK P3 og har flere års erfaring som frilansfotograf, og Anneli Isaksen, som er nyutdannet fra filmskolen på Lillehammer og har jobbet som frilanser i produksjonsselskapet Monday. Hun har allerede produsert og klippet Viafree-serien «Kristin & Dennis: 1+1=3».

- Det er viktig at programavdelingen hele tiden tilpasser seg utviklingen i bransjen. Det er ikke lenger sånn at vi kjøper en produksjon og venter på at produksjonsselskapet leverer. Vi må behandle produksjonene som merkevarer og spre innholdet på flest mulige plattformer, og fortelle historiene med det språket som fungerer for de ulike målgruppene. Å fortelle historier er det vi lever av, og vi ønsket å skaffe oss de aller beste historiefortellerne i bransjen. Det har vi nå gjort, sier Andreas Bakka Hjertø om nyansettelsene.

Nyansettelsene fortsetter i programavdelingens schedule- og acquisitions-team styrkes med to strategiske og analytiske medarbeidere. Marthe Visløff fra Kantar er ansatt som Schedule and optimization analyst. Mari B. Skageng er ansatt som Schedule manager and TV analyst, med hovedansvar for TV3. Hun kommer fra GroupM som Broadcast specialist.

Nylig hentet Nent Group også Tanya Nanette Badendyck fra Cinenord. Hun går inn i det norske Viaplay-teamet i en nyopprettet stilling som Executive Producer.

Les mer: Tanya Nanette Badendyck skal løfte dramasatsingen til Viaplay

Programavdelingen i NENT Group Norge teller nå 18 personer og har ansvar for innhold på alle plattformer.

Lederteamet består av:

• Andreas Bakka Hjertø – Programdirektør og leder for programavdelingen.
• Kristjana Brynjolfsdottir – Head of schedule and acquisitions.
• Christian Meinseth - Utviklingssjef og kreativ leder
• Helena Vickhoff – Administrasjonssjef