Atle Lessum blir fungerende kommunikasjonsdirektør i Schibsted. Han skal i første omgang vikariere for Nathalie Kåvin, som er i permisjon, skriver E24.

Atle Lessum kommer fra Telenor der han har jobbet siden 2000 i forskjellige kommunikasjonsroller. Den siste tiden har Lessum vært konstituert kommunikasjonsdirektør etter at Severin Roald i fjor gikk til Statkraft.

- Vi er svært glade for at Atle søkte på denne stillingen og ser virkelig frem til å ønske han velkommen. Atle har bred kommunikasjonserfaring som vil være veldig verdifull for Schibsted fremover, sier konserndirektør Mette Krogsrud i Schibsted i en melding.

Lessum forteller at han har hatt et ønske om å jobbe i mediekonsernet, skriver E24.

- Schibsted er en sterk og velkjent merkevare med selskaper som setter agendaen hver dag (...) Det er spesielt spennende å bli med nå ettersom Schibsted møter en rekke endringer og muligheter fremover, og med en ny strategisk endring for selskapet, sier han i meldingen.

Tidligere Siemens-direktør Gry Rohde Nordhus er ansatt som Telenors nye kommunikasjonsdirektør. Hun begynte i jobben 1. april.