Frp-nestor Carl I. Hagen sier til Dagbladet at det er synd at den tidligere Frp-politikeren Ulf Leirstein nå trekker seg fra politikken. Det var i går det ble kjent at Leirstein avslutter en 30 år lang politisk karriere, samtidig som det ble kjent at partiet hadde mottatt et nytt varsel mot ham.

Hagen retter en pekefinger mot mediene.

- Jeg hadde håpet at han ikke skulle melde seg ut av partiet. Samtidig har jeg stor forståelse for at han gjør det, med all hets i mediene, sier Hagen til Dagbladet.

Ifølge Dagbladet mener Hagen det er på sin plass å bruke ordet hets» om medienes håndtering.

- Det er greit å skrive om sakene når de oppstår, men når den som blir hengt ut, beklager og trekker seg fra alle sine tillitsverv, er det et spørsmål om hva som skal til for å unngå at disse gamle sakene stadig dukker opp på nytt. Han har gjort noe dumt, men skal det ødelegge resten av livet hans? Er det i realiteten en livstidsstraff pressen etterspør? sier Hagen