Torsdag var det igjen premiere på «71° grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Dette er 10. runde av programmet og denne gangen er det Yousef Hadaoui, Guro Fostervold Tvedten, Thomas Alsgaard, Mia Gundersen, Ola-Conny Wallgren, Niklas Baarli, Mini Jakobsen, Iman Meskini, Vita Mashadi og Silje Norendal som legger ut på tur.

Første episode hadde 264.000 seere.

- Det er vi veldig godt fornøyde med, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks Norge i en kort kommentar.

Årets premiere like fullt den svakeste i programmets ti år lange historie, sammen med premieren i 2013 som hadde 265.000 seere. 

I fjor fulgte hele 429.000 premieren på «71° grader nord - Norges tøffeste kjendis». Da fikk TVNorge også god drahjelp av vinter-OL på samme kanal.

Les mer: 71° grader nord-kjendiser toppet TVNorges rekorddag

Tv-sjef Marianne Masssaiu i Mediacom synes programmet har fått en fin start.

- Ja, den går ned i forhold til tidligere i år, og den direkte sammenlignbare perioden er to år tilbake (389.000 seere, red. anm) og de har også funnet en ny dag til programmet, sier hun og viser til at det er flyttet fra søndager til torsdager.

- Programmet hadde en positiv utvikling, og at seerne ikke forsvinner, men kommer til og blir, er et godt tegn for programmet, legger hun til.