Viasport 1 og Viaplay inviterte i går til fotballfest og det som skulle bli et historisk returoppgjør i ttendedelsfinalen i UEFA Champions League mellom Manchester United og PSG.

I tidsrommet 21.00 til 23.000 hadde Viasport 1 et snitt på 176.000 seere. På det meste var 225.000 seere innom kanalen. Det beskrives som «kjempetall» av Nent Group, ettersom dette er en premiumkanal som ikke har full distribusjon.

- Ole Gunnar Solskjær-feberen herjer i Norge og det er en bragd i UEFA Champions League-sammenheng å snu et 0-2-tap på hjemmebane til seier og videre avansement på bortebane. Det er utrolig gøy å kunne vise denne historiske kampen på Viasport 1 og Viaplay, som for øvrig viser alle kampene i Champions League, sier sportssjef i Nordic Entertainment Group, Anne Tufte.

Les også: Mesterliga-duell ga rekord for TV 2 Sumo