Tirsdag skrev Kampanje at Kjersti Mo gir seg etter ti år i Egmont Publishing. Det skjer kort tid etter at Nina Vesterby overtok som toppsjef i mediehuset.

Nå er nok en sjef på vei ut døren i hovedkvarteret i Nydalen i Oslo. Digitalsjef Audun Giske har sagt opp sin stilling i Egmont Publishing. Giske opplyser at han leverte oppsigelsen for noen uker siden.

- Hovedoppgaven min har vært å snu det digitale fra å gå med underskudd, til å gå med overskudd. Det har vi klart. Nå var det på tide å tenke litt, og vurdere andre muligheter, sier Audun Giske til Nettavisen.

Han svarer slik på spørsmålet om han har blitt bedt om å slutte:

– Nei. Jeg har hatt tilbud om å fortsette videre. Men når det kommer inn en ny toppsjef er det naturlig å vurdere om man vil bli med videre. Nå er jeg fornøyd med jobben jeg har gjort i Egmont, hvor vi har snudd den digitale satsingen til å bli en positiv bidragsyter. Da ble det en god timing for meg, sier han til Nettavisen.

Den avtroppende digitalsjefen har ingen ny jobb i sikte akkurat nå.

- Jeg har ingen ny jobb å gå til nå. Jeg skal ha litt fri, så får vi se hva som skjer, forteller Giske til Kampanje.

Les også: Kjersti Mo slutter i Egmont: - Det er på tide å bevege seg videre

 Administrerende direktør i Egmont Publishing, Nina Vesterby, hevder det er ingen dramatikk bak de to direktøroppsigelsene.

- Når vi gjør så store endringer så er det naturlig at noen tenker på hva de ønsker å gjøre videre. Det er ingen dramatikk - ikke noe alvorlig. Nå vil jeg jobbe for å erstatte deres kompetanse. Så jeg har fått litt ekstra arbeid.