Gaute Grøtta Grav er for mange synonymt med «Farmen»-universet – ettersom han har vært programleder for «Farmen» siden 2004. De siste tre årene har han også vært programleder for «Farmen Kjendis».

- Totalbelastningen med å lede to så store suksesser årlig har blitt i overkant, sier han til TV 2. Han fortsetter som programleder for «Farmen».

- Fremover blir det et halvt år med Farmen, og så et halvt år med andre prosjekter. Jeg er allerede i gang med å utvikle nye formater for TV 2, og det føles godt, forteller han.

Nå er det Tiril Sjåstad Christiansen som overtar programlederrollen – hun vant årets sesong av «Farmen kjendis».

- Det har alltid vært en stor drøm og en dag være deltaker på «Farmen», og i fjor skjedde det. Men at jeg skulle bli spurt om å være programleder på «Farmen kjendis», det hadde jeg aldri trodd skulle skje. Det er en stor ære å bli spurt og jeg kunne ikke gjøre annet enn å takke ja. Det blir spennende, men også litt skummelt og jeg gleder meg til å komme i gang, sier hun.

Les også: Finale-nedtur for «Farmen Kjendis» - seertallene falt med nesten 300.000

Årets vinner:

Tiril Sjåstad Christiansen vant årets sesong av «Farmen Kjendis». Nå har hun fått programleder-jobben til neste sesong av serien. Foto: Scanpix