På det meste var 135.000 seere inne på TV 2 Sumo samtidig for å se mesterligamøtet mellom Manchester United og Paris Saint-Germain. Det er ny rekord.

Det var gjestene fra Paris som hadde størst grunn til å juble på banen etter å ha slått United 2-0, men også TV 2 kan glede seg over tirsdagens toppkamp på Old Trafford.

- Etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som manager i Manchester United har interessen for engelsk fotball skutt i været, og vi opplever en stor vekst av nye kunder til TV 2 Sumo. Vi håpet selvsagt på å sette rekord i kveld, men at tallene skulle bli så høye kunne vi knapt drømme om, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes i en pressemelding.

Den gamle rekorden ble satt 13. januar, og også den gangen var Solskjær og United nøkkelord. 105.000 seere var inne samtidig for å se Premier League-kampen mot Tottenham, en rekord som blekner mot tirsdagens tall.

I tillegg til at det ble satt rekord i antall samtidige seere, ble det satt rekord i antall seere totalt med 166.000, 40.000 flere enn den gamle rekorden.

(©NTB)