Fredag var Joshua French blant gjestene som var invitert til «Lindmo» på NRK. Det skapte usedvanlig mange negative reaksjoner i sosiale medier, skriver VG. Reaksjonene gikk både ut på at han var blitt invitert, og på at Anne Lindmo hadde opptrådt hadde opptrådt «respektløst» og «nedlatende» overfor French.

Prosjektleder Vivi Stenberg i «Lindmo» forsvarer valget av French som gjest, men sier til VG at det også er naturlig at det kommer reaksjoner.

- Redaksjonen har et mål om at «Lindmo» skal være et program som speiler det norske samfunnslivet i bred forstand. Det er et program med rom for underholdning og humør, men der vi også går inn i alvorlige og tunge tema. Lindmo har gjennom samtlige sesonger gitt rom for kontroversielle og omdiskuterte gjester, og denne sesongen er intet unntak. French har vært gjenstand for mye kritikk for sine foredrag, og intervjuet i fredagens sending er første gang han svarer på denne kritikken i mediene, sier Stenberg.