I januar ble det kjent at film- og produksjonsselskapet Flimmer Film har blitt slått konkurs ved Bergen Tingrett. Nå skriver Dagbladet at konkursboet etter Flimmer film har solgt «Fjorden Cowboys» til TV 2. Det bekrefter bostyrer, advokat Per Christian Eriksen i advokatfirmaet SimonsenVogtWiig, til Dagbladet.

- Vi fikk altfor lite, 200.000 kroner. Men det er ingen andre som kan kjøpe dem, sier Eriksen.

Årsaken skal være at TV 2 allerede sitter på andre rettigheter til serien, som de har fullfinansiert siden andre sesong.

- Disse resterende senderettighetene har i utgangspunktet ingen verdi for andre enn TV 2, da TV 2 uansett har sittet på majoriteten av rettighetene til konseptet, sier presseansvarlig Alex Iversen for «Fjorden Cowboys» i TV 2 til Dagbladet.

Som Kampanje tidligere har omtalt, sitter Flimmer Film på en milliongjeld etter konkursen.

Les mer: Milliongjeld for konkursrammet «Fjorden Cowboys»-selskap