Tale Maria Krohn Engvik, kjent som «Helsesista» på Snapchat, er premiereklar med ny programserie. Den har rett og slett fått navnet «Helsesista», og har premiere på TV 2 og TV 2 Sumo 1. mars.

Hver uke skal hun og ulike ungdommer ta opp vanskelige og tabubelagte tema som sex, kropp, nakenbilder, selvmordstanker og kjærlighetssorg.

- Det viktigste for meg er å fortsette den frivillige jobben min som helsesøster på Snapchat, men jeg er utrolig takknemlig og glad for å få muligheten til å spre mitt viktige budskap, vise hvordan jeg møter ungdom på en ny måte og nå ut til et enda større publikum gjennom tv-serien, sier Krohn Engvik i en pressemelding.

Det er Mastiff som står bak produksjonen.

- Tale Krohn Engvik er en viktig stemme i norsk offentlighet fordi hun driver med folkeopplysning rettet mot ungdom og treffer dem på deres egen plattform Snapchat. I denne serien bryter hun tabuer og snakker om det veldig mange lurer på, men ikke tør å spørre om. Vi håper at serien vil engasjere og opplyse med innhold som oppleves ekte og tett på hverdagen til norske ungdommer, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken.

Tale Maria Krohn Engvik fikk Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris 2017 for sitt arbeid for å fremme åpenhet om - og innsyn i - hverdagslivet til unge mennesker. I 2018 vant hun prisene «Årets sterke mening» og «Årets forbilde» på Vixen Influencer Awards.

Les mer: Dobbeltvinner på Influencer Awards: - Handler ikke om klikk og reklameinntekter