Carsten Skjelbreid blir multinasjonal programleder når Eurosport Norge tar på seg oppdraget med å lage sendingene fra VM på ski i Seefeld som skal vises i 75 land verden over. 

- Carsten har for lengst skaffet seg et ry som en av de dyktigste og mest rutinerte tv-ansiktene innen sportsdekning i Norge. I februar tar han steget ut av landet og blir programleder for sendingene i alle de 75 landene hvor Eurosport skal vise VM på ski. Det betyr at han vil kunne havne i TV-stua hos 148 millioner husstander i Europa og Asia, sier sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Eirik Koren i en pressemelding.

- Dette blir en herlig utfordring, som jeg virkelig ser frem til å ta fatt på, sier Carsten Skjelbreid.

Han får med seg Jonas Bergh-Johnsen, Pål Gordon Nilsen og Gunnhild Toldnes som reportere i den engelskspråklige produksjonen.

- Det er ærefullt å bli spurt. Det blir mer engelsk enn jeg er vant til, og det kommer sikkert til å være noen eksperter der som jeg ikke har jobbet særlig tett sammen med. Men jobben handler stort sett om det samme som vi gjør til vanlig. Vi skal bygge spenning og entusiasme rundt det vi dekker, og vi skal formidle kompetanse og nerve, sier Skjelbreid.

- Dette er et viktig og stort oppdrag for oss, og det er en stor fjær i hatten at Eurosport sentralt har spurt oss om vi kan lage sendingene. De har uttrykt at de var veldig imponert over det vi fikk til under vinter-OL i PyeongChang, og det er en anerkjennelse vi er stolte av, sier sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Eirik Koren.