Torsdag møtte de norske håndballgutta på sin tøffeste motstander så langt i VM, Danmark. Kampen, som endte 26-30 til danskene, hadde et snitt på 571.000 seere på TV3. På det meste var 695.000 innom kampen.

Håndballsendingene bidro til at TV3 ble den største kommersielle kanalen i går, både i det kommersielle universet med 26,6 prosent og i det totale universet med 14,6 prosent.

 - Tallene har økt gjennom hele gruppespillet, og det gir et godt grunnlag for resten av mesterskapet. På søndag er det Norge - Egypt fra kl. 19.45 på TV3 og Viaplay, og mandag blir det en avgjørende kamp mot Sverige som har full pott i mesterskapet så langt. Vi tror og håper at Norge leverer godt i de neste kampene, slik at både spill og seertall vil gnistre, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group.

Les også: TV3 gir tommelen opp for VM-starten: - Lover godt for de neste kampene