TV 3 er fornøyde med seertallene fra Norges to første kamper i håndball-VM. 

- Håndball-VM for herrer har startet bra på TV3 og Viaplay. Å kapre halvparten av de kommersielle seerne på selveste fredagskvelden er vi selvsagt godt fornøyde med, og det lover godt for resten av Norges-kampene denne uka. Allerede i dag og i morgen er det nye Norges-kamper, og vi ser ekstra frem til kampen mot Danmark på torsdag, sier kommunikasjonssjef Line Vee Hanum i TV3 til Kampanje.

De norske håndballherrene åpnet VM med å slå Tunisia 34-24 fredag. Da så i snitt 379.000 seere kampen på TV 3 og Viaplay, noe som gir en andel på 50,4 prosent i den kommersielle gruppen (15-49 år). På det meste var 536.000 seere innom kampen.

Da Norge fulgte opp med 19-målsseier mot Saudi- Arabia (40-21) lørdag, var det i snitt 307.000 seere som fulgte kampen. Dette ga en kommersiell andel på 45,4 prosent.

Norge går for sin tredje strake seier i mesterskapet mandag. Da er Østerrike motstander. Tirsdag venter Chile, mens det blir naboduell mot Danmark torsdag.