- Vi er veldig godt fornøyd med å få med oss TV 2 på laget når det gjelder e-fotball. Vi har allerede et tett og godt samarbeid med TV 2 gjennom de andre landslagene vi har, så dette kommer til å bli bra, sier Mats Theie Bretvik, ansvarlig for e-sport og e-fotball i Norges Fotballforbund (NFF), i en pressemelding.

Avtalen omfatter fire til seks landskamper, i tillegg til norgesmesterskapet som arrangeres i oktober. TV 2 hadde for øvrig rettighetene til fjorårets FIFA-turnering, mens VGTV sendte Norges alle første landskamp 18. desember.

- TV 2 har mange kloke fotballhoder og vi har klokkertro på at de vil kunne levere det vi trenger for å sikre en positiv utvikling for e-fotball. Ikke bare i Norge, men også for resten av Europa, sier Bretvik.

- For TV 2 er e-fotball en naturlig og spennende utvikling av fotballproduktet vårt. Vi vet at de som spiller FIFA er svært fotballinteressert. Fotballkompetanse og spillentusiasme blir viktig når vi skal formidle e-fotball, og vi gleder oss til å få dette ut på skjermen og på våre digitale flater, sier Øyvind Løland, prosjektleder i TV 2 Sporten.

Les også: Ny strømmetjeneste blir lineær tv-kanal - går i allianse med Altibox