Sist uke hadde Dagbladet 1,6 millioner unike brukere hver dag på mobil og desktop. I snitt hver dag besøkte over én million unike brukere Dagbladet på mobil, noe som er over 30 prosent økning mot samme uke i fjor.

- Det er en meget hyggelig rekord. I tillegg ser vi at våre lesere og seere aldri har brukt lenger tid på mobilutgaven vår i antall timer, sier nyhetsredaktør Frode Hansen i en melding. 

Dagbladet satte også rekord i antall sidevisninger med 64 millioner visninger på en uke.  

- Dette er fantastiske tall. Hjertet av virksomheten vår er god journalistikk og vi ser at stadig flere nordmenn velger Dagbladet som nyhetskilde. Vi jobber 24 timer i døgnet for stadig å bli bedre, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Dagbladet har den siste tiden styrket nyhetsavdelingen. Nyhetssjef Hans-Martin Thømt Ruud, forklarer de gode tallene med økt nyhetssatsing.

- Det er veldig bra å se at satsingen vår på breaking news gir effekt.Vi skal være først og best på siste nytt, og ønsker å gi leserne og seerne den beste innsikten i de viktigste sakene hver dag, hele døgnet, sier Ruud. 

I tillegg til økt fokus på breaking news er riktig stoffmiks et viktig suksesskriterium, ifølge redaksjonssjef Hilde Schjerve.

- Leserne våre forventer at vi leverer på store nyhetshendelser, som Eirik Jensen-saken og Solskjær-suksessen, sier Schjerve.

- I tillegg må vi underholde, utfordre og engasjere leserne. Her er riktig stoffmiks alfa og omega, derfor har alle avdelinger nå skjerpet fokuset på saker som treffer bredt og leses godt. Vi prioriterer rett og slett hardere, sier hun..