Sven Størmer Thaulow er siste brikke i konsernledelsen til den nye Schibsted-sjefen Kristin Skogen Lund. Han kommer fra en stilling som Managing Director i Cisco Norge og Island, og har tidligere jobbet for Kristin Skogen Lund i Telenor.

I Schibsted blir han data- og teknologidirektør.

- Vi må bli bedre på å utnytte mulighetene våre til å samle og behandle data for å utvikle våre forbruker- og annonsetjenester. Sven har hatt en sentral rolle i å bygge data- og teknologiplattformer som tilbyr effektive tjenester til millioner av kunder over hele verden. Han er en erfaren teknologileder innen mobil-, data- og digitaltjenester, og vi er stolte over at han blir med på laget vårt, sier Skogen Lund i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å jobbe med et talentfullt team med dataspesialister og teknologientusiaster. Sammen skal vi sørge for at Schibsted forblir et spennende sted å jobbe for ingeniører og produktutviklere i mange år fremover, sier Sven Størmer Thaulow. 

Før han begynte i Cisco, var han administrerende direktør i Telenor-satsingen Comoyo, som ble omtalt som et av Kristin Skogen Lunds hjertebarn i 2011. Ambisjonen var å bygge et spekter av innholds- og forbrukertjenester over nett, inkludert tv-tjenester, men da Netflix tok det norske markedet med storm høsten 2012, kunne Comoyo fremdeles bare tilby film til stykkpris eller abonnement på lineære tv-kanaler. I 2013 ga Telenor opp satsingen.

Den øvrige ledergruppen består av sjef for nordiske markedsplasser, Anders Skoe, sjef for publishing, Siv Juvik Tveitnes, sjef for Schibsted Next, Raoul Grünthal, samt finansdirektør Trond Berger og HR- og forretningsdirektør Mette Krogsrud.

Les mer: Her er Kristin Skogen Lunds nye Schibsted-ledelse