Mandag hadde TV3 premiere på andre sesong av «Camp Kulinaris», der 12 nye kjendiser skal drive restaurant i Portør under kjendiskokk Kartan Skjeldes vaktsomme blikk.

Første episode hadde et snitt på 82.000 seere. Det er 22.000 høyere enn fjorårets premiere, som ble sendt 26. februar.

- Og det er vi selvsagt svært fornøyde med. «Camp Kulinaris» går tre ganger i uka og det blir spennende å følge utviklingen fremover. Jeg kan love en hel dramatikk fra episode til episode, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group.

Årets kjendiser er Jorun Stiansen, Stella Mwangi, Fritjof Wilborn, Grunde Myhrer, Unni Askeland, Adam Schjølberg, Terje Sporsem, Linnéa Myhre, Tommy Sharif, Wanda Mashadi, Erlend Elias Bragstad og Trine Lise Olsen.

Les også: «Farmen kjendis» samlet halvparten av alle tv-seerne