Gårsdagens spesialsending av «Åsted Norge», som tok for seg den antatte kidnappingen av 68 år gamle Anne-Elisabeth Hagen, ble sett av hele 549.000 seere på TV 2. Det ga en andel på 44,8 prosent.

- Anne Elisabeth Falkevik Hagens forsvinning er eksepsjonell i norsk sammenheng. I TV 2 har vi en sterk nyhetsredaksjon med journalister som er vant til å kaste seg rundt og har dekket denne saken godt fra første sekund, men her så vi at jo bredere vi kan presentere alle sakens elementer, jo bedre vil det være, sier TV 2s sjefredaktør Olav T. Sandnes.

- Da er det et privilegium å ha «Åsted Norge»-redaksjonen og produksjonsselskapet Mastiff å spille på. De leverer et program som både oppsummerer og kaster nytt lys over flere deler av saken, i tillegg til å komme med blanke nyheter. Det er i kjernen av TV 2s oppdrag å opplyse og forklare befolkningen hva som skjer, også i saker som denne, sier Sandnes.

348.000 seere fikk med seg sesongpremieren av «The Voice» tidligere på kvelden. Det ga en andel 27,3 prosent.

Det er nesten halvannet år siden «The Voice» sist var på skjermen. I august 2017 var det 317.000 som fikk med seg premiereepisoden. Andelen var da på 26,2 prosent.

Les også: Skavlan øker seertallet på lørdag

Talentjakt:

Programleder Øyvind Mund (i midten) og dommerne Martin Danielle (fra venstre), Yosef Wolde-Mariam Lene Marlin og Morten Harket fortsetter jakten på Norges beste stemme. Foto: TV 2