Cato Lunde (43) begynner denne uken som salgssjef for ett av Amedia Salg og Markeds strategiske kundeteam. Samtidig starter Arne Markussen (51) som Key Account Manager (KAM) med ansvar for DM i et annet strategisk kundeteam. De vil dermed begge jobbe med noen av Amedias viktigste annonsører, opplyser mediekonsernet i en pressemelding.

Lunde kommer sist fra rollen som leder for Viacom i Norge. Der var han i seks år. Lunde har rundt 20 års fartstid i mediebransjen, blant annet fra TVNorge, Aftenposten og Schibsted. Cato Lunde har av utdanning blant annet en Executive MBA fra NHH i Brand Management.

- Jeg ser virkelig frem til å starte hos Amedia. Amedia er på offensiven – og et selskap som har fått det til å svinge de siste årene, sier Lunde i meldingen.

Arne Markussen har rundt 30 års erfaring med markedsføring, salg og salgsledelse. Han har bakgrunn fra blant andre Mediasite, Schibsted, Aftenposten, Bygg Reis Deg og Get. Markussen har av utdanning en Bachelor fra NMH i markedsføring. Han kommer nå sist fra en konsulentjobb hos VVS-foreningen.

- Jeg ser virkelig frem til å komme i gang. Et spennende miljø hvor det skjer mye. Og ikke minst medieprodukter i sterk utvikling, sier Markussen.

 Lunde skal rapportere til Roger Grønset, mens Arne Markussen skal rapportere til salgssjef Kate Holtedahl.

- Vi er veldig glade for at to så erfarne profiler som Cato og Arne velger å satse videre i mediebransjen hos oss i Amedia, og det passer godt til våre vekstambisjoner hvor vi skal skape gode resultater for våre annonsører, sier Roger Grønset, salgsdirektør for strategiske kunder i Amedia Salg og Marked, i meldingen.

Henter inn to nye:

Roger Grønset, salgsdirektør for strategiske kunder hos Amedia salg og marked, Arne Markussen, nyansatt KAM i Amedia, og Cato Lunde, nyansatt salgssjef for Amedia salg og markeds strategiske kundeteam. Foto: Amedia.