Komiker Yousef Hadaoui fikk ikke Dagsnytt 18-programleder Espen Aas til å le da han gjestet debattprogrammet for å diskutere Humorprisen i dag.

I løpet av sendingen henvendte Hadaoui seg gjentatte ganger til en person i rommet som han tilsynelatende var den eneste som kunne se og høre. Til slutt fikk Aas nok.

- Jeg tror du skal forlate studio, så rydder du opp i det der ute, og så gjør vi ferdig debatten. Vi kan ikke ha deg sittende å banne på lufta. Der er døren, sa Aas og sendte komikeren ut.

Hadaoui bekrefter overfor NRK at det hele dreide seg om et stunt.

- Det som skjedde var at jeg ble kasta ut av Dagsnytt 18 fordi ... jeg veit ikke hva jeg skal si ... fordi jeg er gæren i hue. That's it, ass. Hvis dere ser på Satiriks 25. januar på NRK.no, så vil du kanskje forstå litt mer, sier han til NRK.

Men programredaktør Kyrre Nakkim er ikke begeistret.

- Nei, vi er ikke fornøyde. Vi har brukt mye tid på det vi mener er et viktig tema etter helgen. Det er ikke første gang noen bruker våre sendinger til slikt, og det er klart at vi vil ta en prat med Yousef Hadaoui før han eventuelt er en del av våre sendinger igjen, sier han til VG.