Vegard Harm og Jørgine Massa Vasstrand, også kjent som «Funkygine», ble to av kveldens virkelig store vinnere da Blogg-Norge feiret seg selv på Vixen Influencer Awards torsdag kveld. De har det siste året sjarmert seerne i VGTV-serien «Vegard X Funkygine», der treningsblogger Vasstrand forsøker å stramme opp Harm.

På prisfesten på Hotel Christiania Teater gikk Jørgine Massa Vasstrand til topps i kategoriene årets trenings- og helseinfluencer, årets forbilde og i publikumskategorien årets favoritt.

- Oi oi oi, dette er virkelig en gledens aften for min del. Dette er det som betyr aller mest, å vite at de der ute har stemt meg frem som folkets favoritt, så tusen takk, sa Vasstrand da hun gikk opp på scenen for å hente prisen for folkets favoritt.

- En gjeng rasshøl 
Vegard Harm hentet hjem kveldens kanskje gjeveste pris som årets influencer og feiret på sedvanlig vis.

- Herregud så stas! Thank you so much for rooting for me, you're amazing! Vi er en gjeng narsissistiske rasshøl og vi elsker det! Gjør vi ikke det, sa VGTV-profilen i sin takketale.

Les også: Prisdryss over Blogg-Norge - her er kveldens vinnere

Ærespris til «Fotballfrue»
Juryen lot heller ikke tiårsjubileumet til Caroline Berg Eriksen gli forbi uten å kaste glans over en av bransjens pionerer. Eriksen, som startet «Fotballfrue» i 2009, fikk Vixens ærespris for å ha vært med på å definere hele bransjen.

- Wow, nå ble jeg veldig, veldig rørt. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, tusen takk til alle som har fulgt meg så lenge. Det har vært ti veldig fine år, og jeg satser på at det blir ti til, og enda mer, sa Eriksen.

Hun hadde med seg ektemannen Lars-Kristian Eriksen på utdelingen. Han er blitt en viktig del av bloggen.

- Jeg opprettet bloggen da vi var forlovet, og så giftet vi oss, og så kjøpte vi vårt førte hus, og så fikk vi ett barn og to barn, så jeg har tatt med leserne på en veldig lang og veldig fin reise, sier Caroline Berg Eriksen til Kampanje.

Hun forteller også at hun til tider har vurdert å gi seg som blogger.

- Det har jo stormet rundt oss og det er ikke alltid det er like enkelt å takle. Det er klart at da er det lett å tenke at man har lyst til å gi opp. Men da er det fint at man alltid har familie og venner som støtter opp, og ikke minst lesere, sier hun.

Se alle vinnerne etter intervjuet.

Her er kveldens vinnere:

Årets influencer: mote
Anniken Jørgensen

Årets influencer: beauty
Tim Kristian

Årets influencer: interiør
Halvor Bakke

Årets influencer: mat
Ida Gran Jansen

Årets influencer: trening og helse
Funkygine – Jørgine Massa Vasstrand

Årets influencer: livsstil
Mina Jacobsen

Årets influencer: underholdning
Herman Flesvig

Årets forbilde
Funkygine – Jørgine Massa Vasstrand

Årets gullpenn
Ida Fladen

Årets business
Camilla Pihl

Årets sterke mening
Mads Hansen

Årets stjerneskudd
Emma Ellingsen

Folkets favoritt
Funkygine – Jørgine Massa Vasstrand

Årets influencer
Vegard Harm 

Ærespris
Caroline Berg Eriksen

Æresprisvinner:

Caroline Berg Eriksen startet bloggen «Fotballfrue» for snart ti år siden. Nå blogger hun under eget navn. Her er hun med ektemannen Lars-Kristian Eriksen på Vixen Influencer Awards. Foto: Eivor Eriksen