Premieren på tredje sesong av «Farmen kjendis» hadde et snitt på 614.000 seere på TV 2 i går. Det ga en andel på 54,2 prosent av alle seere 10-79.

- Dette synes jeg er en bra start. Når du har over 600.000 seere, så er det innmari mye, og dette er et program som har stort vekstpotensial, sier tv-sjef Marianne Massaiu i mediebyrået Mediacom til Kampanje.

Selv om seertallet er 165.000 lavere enn på fjorårets premiere, er andelen hele 9,6 prosentpoeng høyere. Det betyr at det rett og slett var færre seere å ta av på dette tidspunktet. Fjorårets sesong hadde sendestart første nyttårsdag, som er en dag hvor det tradisjonelt er mye tv-seing.

- Kjendisenes kamp for tilværelsen i tredje sesong av «Farmen kjendis» er endelig i gang. Det er gøy å se at engasjementet og temperaturen allerede er stor og premieren hadde 614.000 seere og en andel på hele 54,2 prosent blant alle tv-seerne, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

- Andelen er betydelig høyere enn forrige premiere av «Farmen kjendis» som ble sendt 1. januar i fjor. «Farmen kjendis» bidro til å sikre den sterkeste mandagen på TV 2 så langt i år med en dagsandel på 29,1 prosent i den kommersielle målgruppen 20 - 49 år, og 25,6 prosent blant alle tv-seerne, fortsetter han.

I år er satsingen på «Farmen»-kjendisene større enn noensinne.

- Vi har utvidet Farmen-universet og de som forlater «Farmen kjendis» vil også i år kjempe i «Torpet kjendis» på TV 2 Sumo om en plass i finalen. Mange gikk rett over på Sumo og fikk med seg åpningen av «Torpet kjendis» i går, sier Nakken.

«Farmen kjendis» har blitt en av TV 2s aller største seersuksesser. Fjorårets finale hadde et snitt på hele 1.034.000 seere. Derfor er det svært viktig for TV 2 at også årets sesong av «Farmen kjendis» blir en suksess, ifølge Marianne Massaiu.

- Ja, definitivt. «Farmen kjendis» går også flere ganger i uken, som gjør at TV 2 sikrer leveringene over en lang periode. Det gir også drahjelp til resten av sendeflaten, sier hun

Les mer: Ulvang klar for ny «Farmen kjendis» - bruker millioner på å kle realitydeltakerne