11. sesong av TVNorge-programmet «4-stjerners middag» startet friskt med et besøk på kjøkkenet til tidligere håndballspiller og TV 2-profil Frank Løke.

131.000 fikk med seg første program. Det er på linje med fjorårets premiere som samlet 125.000 seere.

- Snittet på førstegangsvisning i fjor var på 150.000, så dette er på nivået vi hadde forventet og i tråd med våre estimater. «4-stjerners middag» er et program som gjør en veldig viktig jobb for oss på hverdagen over flere uker. Og vi ser nok høyere tall enn dette samlet, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks Norge.

Denne ukens gjesteliste i «4-stjerners middag» består foruten Løke av Eli Engum Hagen, Amalie Snøløs og Ronny Brede Aase. Eli Engum Hagen var for øvrig også med i tidenes første episode av programmet for snart ti år siden.

Mandagen bød også på premierer på TV 2, og det var dokumentarserien «Korrespondentene» som fikk den beste starten.

Les mer: 277.000 ble med TV 2s korrespondenter på jobb