I går var det premiere på TV 2s nye dokumentarserie «Korrespondentene», der tv-seerne får bli med utenriksreporterne Øystein Bogen, Bent Skjærstad, Fredrik Græsvik, Sonja Skeistrand Sunde og Pål T. Jørgensen på jobb i land som Irak, Jemen, Italia og USA.

Første episode hadde et snitt på 277.000 seere og en andel på 22,7 prosent blant alle seere mellom 10 og 79 år.

- «Korrespondentene» gir et unikt innblikk i TV 2s utenriksreportere sin arbeidshverdag og det viktige arbeidet de gjør med å belyse og gi innsikt rundt nyhetsbildet utenfor Norge. Tilbakemeldingene etter premieren er utelukkende positive, og med 277.000 seere og en andel på 30 prosent i seergruppen 20-49 år har vi all grunn til å være fornøyde i dag. Alle episodene er allerede tilgjengelige på TV 2 Sumo, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

Det er TV 2-eide Screen Story som produserer «Korrespondentene».

TV 2 hadde også sesongpremiere på «Bra godt» med Klaus Sonstad og Berit Nordstrand kl. 18 i går. Den hadde 113.000 seere og en andel på 17,6 prosent.

Les også: Idrettsgallaen med beste seertall siden 2014