For ikke lenge siden ble det kjent at næringslivspublikasjonen Dagens Næringsliv (DN) skulle slutte med kulturanmeldelser for å kutte kostnader. Beslutningen ble møtt med mye kritikk.

Nå skriver ansvarlig redaktør Amund Djuve i DN at avisen har ombestemt seg.

«Lesere ga tydelig uttrykk for at de mente det var helt feil av Dagens Næringsliv å slutte med kulturanmeldelser (…). Det er selvsagt viktig å lytte til sine lesere. Omfanget av og innholdet i mange av reaksjonene har overbevist oss om at vi i jakten på å kutte kostnader gjorde en feil. Derfor omgjør vi beslutningen», det skriver Djuve i egen avis.

Han varsler likevel at anmeldelsene kan komme i ny form:

«Vi må få anmeldelsene til å bli lest digitalt. Fremover vil vi derfor ikke bare satse på å ha landets beste anmeldelser, skrevet av landets beste anmeldere. Vi vil også utvikle oss slik at anmeldelsene blir like attraktive for våre digitale lesere, som de har vært for papirleserne. Det skal vi klare», avslutter Djuve med.