Da det ble kjent at Ole Gunnar Solskjær blir ny manager for Manchester United, fikk TV 2 et lite problem. De hadde nemlig spikret Liverpool - Newcastle på sendeskjemaet 2. juledag, og sto dermed i fare for ikke å få vist nordmannens første hjemmekamp som Manchester United-manager på Old Trafford.

- Det har ikke vært aktuelt å løpe fra løftet om å vise Liverpool, men det har samtidig vært en fryktelig situasjon ikke å få vist de historiske bildene av Solskjær som leder United hjemme for første gang. Derfor er vi svært lettet over å ha funnet en løsning, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2. 

Nå får tv-seerne både i pose og sekk til jul. Løsningen har nemlig blitt å sende Manchester United på hovedkanalen, mens serieleder Liverpool fortsatt skal sendes på TV 2 Sport Premium som planlagt. Begge kamper vises i tillegg på TV 2 Sumo.

- Dette er den beste julegaven vi kan forestille oss. Vi er veldig glad for å kunne dele denne unike opplevelsen med flest mulig på hovedkanalen TV 2, sier Jansen Hagen.

Det betyr imidlertid at TV 2 vil måtte velge vekk en kamp lørdag klokken 16 senere i sesongen.

- Det er ingen enkel avgjørelse å stå uten den tradisjonelle Tippekampen på et tidspunkt, men i denne spesielle situasjonen er det en riktig avgjørelse. Solskjærs hjemmedebut er noe nær en nasjonal begivenhet og da må vi ta grep, sier sportsredaktøren.