Det ble full kollaps da Norge møtte Romania i håndball-EM i Frankrike i går. De norske håndballjentene tapte med åtte mål, og drømmen om en semifinaleplass henger nå i en tynn tråd.

I snitt fulgte 595.000 gårsdagens kamp mellom Norge og Romania. På det meste var 741.000 seere innom mot slutten av første omgang. Det ga TV3 en andel på 40,4 prosent i hele tv-universet.

- Vi hadde sterke seertall under gårsdagens kamp, spesielt i 1. omgang – men med en fallende kurve utover i 2. omgang. Det ble en tøff kamp mot Romania, men løpet er ikke kjørt ennå. Vi håper at Håndballjentene skal vinne sine resterende kamper, og at resultatene i øvrige kamper ender til Norges fordel. Under herrenes EM i januar hadde begge finalelagene med seg kun 6 poeng inn i semifinalen, så det er fremdeles mulig for Norge å hevde seg i dette mesterskapet, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum optimistisk.

Les også: Over 700.000 så Norge herje over Tsjekkia