Nordisk Film+ er navnet på Nordisk Films helt nye strømmetjeneste, som viser de beste norske og nordiske filmene sammen med internasjonale storfilmer. Tjenesten blir en del av poengsystemet til Get hvor kundene kan velge inn tjenesten selv, heter det i en pressemelding. 

- Dette er en skikkelig gladsak til alle de filmglade kundene våre. Som først i Norge åpner Get enda et filmunivers med en nordisk vri som vi vet folk kommer til å digge. For er det noe nordmenn liker så er det norsk og nordisk film, det ser vi veldig tydelig på statistikken vår, sier Torbjørn Aamodt, produktdirektør i Get.

Nordisk Film+ har som mål å tilby de beste norske spillefilmene kombinert med titler fra hele Norden. Også internasjonale storfilmer skal inngå i tilbudet.

- I Nordisk Film produserer og selger vi et bredt spekter av filmer, og vi har lenge drømt om å kunne samle titlene på egenhånd. Derfor er vi stolte over at vi nå kan lansere Nordisk Film+ i samarbeid med Get og tilby nordmenn kvalitetsfilmer med et lokalt utgangspunkt som Nordisk Film er kjent for, sier Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution.

Nordisk Film+ blir publisert på alle plattformene til Get 17. desember og allerede ligger 200 forskjellige filmer klare.

- Vi er opptatt av å støtte opp under norsk innhold i en tidsalder hvor vi stadig ser mer innhold fra utlandet. Nordisk Film+ er derfor en tjeneste som passer godt inn i fokuset vårt på norsk film og norsk innhold, og her er det mye bra å forsyne seg av, sier Aamodt.

Get har også gått inn på finansieringssiden av norsk film når tv-distributøren går inn som sponsor av den nye norske filmen om Roald Amundsen, som rett og slett har fått navnet «Amundsen». Avtalen de har gjort med Motion Blur var det første av sitt slag mellom et filmselskap og et telekom-selskap.

Les også: